maandag 20 juni 2016

Voorstellen

Over mij


Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Jane van Mulken en eigenaar van dit blog. Ik wil mensen inspireren en helpen met een gezondere levensstijl. Ik heb een aantal voedingsmiddelen weg gelaten uit mijn dagelijkse eetpatroon. Dat wil niet zeggen dat jij dit ook moet doen. Je moet doen wat goed bij jou past.

4 jaar geleden kwam ik via mijn werk in aanraking met een vrouw die het boek had van de voedselzandloper van Kris Verburgh. Ik ben me hier in gaan verdiepen en ben op internet op zoek gegaan naar meer informatie en lekkere recepten. Hierdoor ben ik me meer gaan verdiepen in goede en gezonde voeding.

Ik volg niet direct een bepaalde stroming maar doe overal wel een beetje inspiratie op en wil dat hier graag delen met jullie. Ik gebruik geen zakjes en pakjes die bomvol E nummers en andere rare stoffen zitten. Ik haal recepten van internet, ik deel ze met vrienden en vriendinnen en bedenk ze zelf.

Goed en gezond eten is heel belangrijk.  Sinds april 2016 ben ik onafhankelijk Herbalife Member. Doordat de grond in Nederland uitgeput is en er nu lang niet zoveel goede stoffen meer zitten in onze voeding denk ik dat ik hier een hele goede combinatie mee kan maken. Ik eet s’ morgens een shake met alle 52 voedingstoffen daarin die ik nodig heb van Herbalife en de rest van de dag eet ik bewust. Ondanks dat ik heel goed en gezond kook was ik afgelopen winter heel moe en futloos. Mijn vriendin en coach van Herbalife probeerde me toen toch aan de shakes te krijgen en ach baat het niet dan schaad het niet. Ik had er niet veel vertrouwen in. Maar binnen een week voelde ik al meer energie. Dus ik ben door gegaan en was zo blij en tevreden dat ik nu ook andere mensen wil helpen om zich vitter te voelen en/of gewicht te verliezen.Veel kook en lees plezier!

Groetjes Jane

Geen opmerkingen:

Een reactie posten